Odamızdan Cem Evine Hayırlı Olsun Ziyareti

Didim Ticaret Odası yönetimi geçtiğimiz günlerde olağan kongresini gerçekleştiren Didim Alevi Bektaşi Kültür Merkezi ve Cemevi Derneğine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş, Başkan Yardımcısı Ali Hikmet Atilla, Yönetim Kurulu Üyeleri İsmet Kartal, Burhan Teke ve Celal Gümüşün katıldığı ziyarette, Cemevi Başkanı Hüseyin İlhan ve yönetim kurulu üyeleri; Ünal Aykaç, Filiz Atabay Bozdemir, Fikret Doğan, Fahri Kösem ve Sidar Boza ev sahipliği yaptı.

Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Cemevi yönetimine genel kurul sonuçlarının hayırlı olması temennisinde bulundu. Cemevi Başkanı İlhan ziyaretleri ve iyi dilekleri için misafirlerine teşekkür etti.
Dernek Başkanı İlhan ve yönetimi misafirlerine Cemevi’nin tapu sorununun çözümü için başlattıkları imza kampanyası ve süreç hakkında bilgiler aktardı.

Cem Evi