Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun

Sevgi, saygı, yardımlaşma ve hoşgörü duygularının zirveye ulaştığı Ramazan’ı tamamladık. manevi iklimini sayesinde; sevgiyle ve muhabbetle kucaklaşacağımız bir bayrama daha kavuştuk.

Birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşlik duygularının en içten hissedildiği nice bayramlar yaşama temennisiyle Ramazan Bayramının Müslüman coğrafyasına huzur, saadet, selamet getirmesini diliyoruz. Ramazan Bayramınızı tebrik ediyor, sağlık ve esenlikler diliyoruz.
Didim Ticaret Odası adına Meclis Başkanı Mete Telyakar, Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş

ramazan, bayram