Saadet Partililer Didim Ticaret Odasını Ziyaret Etti

Seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi, kurumlara yaptığı ziyaretler kapsamında Didim Ticaret Odasının misafiri oldu.

Ziyarete katılan Saadet Partisi milletvekili adayları Ali Söğüt, Musa Muça, Özlem Öztürk, Mehmet Yörük ve Fatih Karahan ile Didim İlçe Başkanı Mehmet Peçen ve yönetimi Oda başkanı Hilmi Erbaş’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Partilerinin seçim beyannamesini anlatan adaylar ülke adına ve Aydın özelinde yapacakları icraatlardan bahsettiler.
Taraflar ülke ekonomisi, ilçemizin sorunları ve çözüm önerileri ile yeni dönemden beklentiler konusunda fikir alışverişinde bulundu.
Başkan Hilmi Erbaş ziyaretleri için Saadet Partisi heyetine teşekkür etti. “Seçim sonuçlarının Aydın’ımız ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Saadet Partisi,