TOBB Aydın Genç Girişimciler Kurulu ve Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesinde Didim’i Temsil Edecek Üyeler Seçimle Belirlendi

Görev süresini tamamlayan mevcut İl Kadın ve İl Genç Girişimciler kurullarına üye olmak isteyenler Didim Ticaret Odasına başvurmuş, Her iki Kurul üyelikleri için Didim’e sağlanan kontenjan olan 21 üye geçtiğimiz günlerde belirlenmişti.

Belirlenen üyeler “Genç Girişimciler Kurulu’’ ve ‘’Kadın Girişimciler Kurulu’’ İl İcra Komitesi seçimleri 27 Şubat Perşembe günü saat 10:00 – 16:00 saatleri arasında Didim Ticaret Odası’nda gerçekleştirildi.
Kadın Girişimciler Kurulunda yer alan 21 üye kendi aralarından bir kişiyi Didim’i Aydın’da temsil edecek icra kurulu üyesi olarak belirledi. Genç Girişimciler kurulunda yer alan 21 üye de iki icra komitesi üyesinin seçimini gerçekleştirdi.
Kadın Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi asil üyeliğine Nuran Aslan, yedek üyeliğine Öznur Kale, Genç Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi asil üyeliğine Caner İnceoğlu ve Naim Gökdemir, yedek üyeliğine Zafer Cengiz ve Burak Odabaşı seçildi.
Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri icra kurulu üyeliğine seçilen üyeleri tebrik etti. Çalışmalarında başarılar diledi. İlçemizde girişimciliğin yaygınlaştırılması ve özendirilmesi ile kadın istihdamının ve kadın girişimcilerin sayısının arttırılması için Kurul üyeleri ile birlikte ilçemizde gerçekleştirecekleri çalışmalarda her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.

TOBB, Aydın, Genç, Kadın, Girişimci