Tüm İşverenleri İstihdam Seferberliği Toplantısına Bekliyoruz

19 Mart salı günü saat 17:00’de Didim Ticaret Odası Kültür Merkezinde yapılacak toplantıda İstihdam Seferberliğinin detayları ve işverenlere sağlanan tüm imkanlar SGK ve İŞKUR Uzmanları tarafından anlatılacak. Tüm işverenlerin kendilerine çeşitli avantajlar sağlayan bu program hakkında Bilgi Almak Üzere Toplantımıza Bekliyoruz.
Program kapsamında yapılacak bilgilendirme toplantısının detaylarını belirlemek üzere SGK Aydın İl Müdürü Zeynep Yılmaz, İŞKUR Aydın İl Müdürü Rahmi Terzi, SGK Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Adem Yıldırım, İŞKUR Söke Hizmet Merkezi Müdürü Tuncay Özdemir Didim Ticaret Odasını ziyaret etti.
Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş, Başkan Yardımcısı Ebubekir Apaydın, Yönetim Kurulu Üyesi Celal Gümüş’ün ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette programın detayları ve işverenlere katkıları konuşuldu.

sgk, işkur, istihdam