Turizm Haftası Hazırlık Toplantısı Ticaret Odasında Yapıldı

15-22 Nisan günlerinde kutlanacak olan Turizm Haftası hazırlıklarını yürütecek kurumlar Didim Ticaret Odası Meclis Toplantı Salonunda bir araya geldi.

Kaymakam Mehmet Türköz başkanlığında toplanan kurulda, Didim'deki ilgili kamu kurumları, Didim Belediyesi, Didim Ticaret Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Didim Şoförler Odası, Esnaf Kefalet Kooperatifi, Didim Ziraat Odası, DİTAB, Didim Turizm Derneği, ADÜ Didim Meslek Yüksek Okulu, Turizm Lisesi, TÜRSAB YTK'nın da içinde bulunduğu 16 kurum yer aldı.

Didim Turizm Danışma Birim Sorumlusu Mehmet Ali Gürbüz'ün koordinatörlüğünde yürütülecek olan kutlamalarda kurumlardan programa katkı sunmaları istendi ve Hafta içinde yapılabilecek Turizmle ilgili yarışmalar, paneller, halkın ilgi gösterebileceği organizasyonlar, gelenekselleşen Kutsal Yol yürüyüşü için öneriler alındı.
Zamanları çakıştığı için Turizm Haftası etkinlikleri ile VegFest Programını belirleyen komisyonların bir araya gelmeleri kararlaştırıldı.
Kaymakam Türköz hazırlanacak olan programın içinde nelerin olacağı netleştikten sonra bir toplantı daha yapılacağını belirtilmesinin ardından toplantı sona erdi.