TÜRSAB Kuşadası BTK Didim Ticaret Odasını Ziyaret Etti

TÜRSAB Kuşadası Bölgesel Temsil Kurulu başkanı Eda Yurtcan Sönmezer, Kurulda Didim’i temsilen bulunan Nazif Karakuş ve BTK sekreteri Mine Bölünmez Didim Ticaret Odasını ziyaret etti. Temsil Kurulunu Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş, Başkan Yardımcısı Hikmet Atilla, Yönetim Kurulu Üyesi Enver Demirtaş ve Meclis Üyesi Deniz Aktaş misafir etti.

Ziyarette Kuşadası ve Didim’deki turizm hareketliliği değerlendirildi. Yaşanan olumsuzluklar ve çözüm önerileri paylaşıldı. Kaçak acentaların tespiti ve önlenmesi için işbirliği yapılması konusunda fikir birliğine varıldı. Acentaların TÜRSAB tarafından denetimi konularında da fikir alışverişinde bulunuldu.

Apollon Tapınağına tur düzenleyen acentaların, gezilerine Altınkum’u da dahil etmeleri tavsiye edildi.