Vadesi Geçmiş Borcu Olan Üyelerimize Taksit Kolaylığı

Odamız, Oda aidatlarını ödeyemeyen üyelere büyük kolaylık sağlıyor. Vadesi geçmiş borçlarını kredi kartına taksit kolaylığı ile ödeyen üye işletmelerin borçları 8 taksite bölünecek

Yönetim kurulumuzun teklifi ile 5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İle Odalar ve Borsalar Kanunu‘nun verdiği yetkiyi kullanan Oda Meclisimiz, aidat borcu olan faal veya askıda üyelerin vadesi geçmiş olan aidat borçlarının kredi kartına post cihazları kullanılarak blokeli çekim ile tahsil edilmesine ve aylık 100,00 TL’den aşağı olamamak kaydıyla 8 ay taksitlendirilmesine, karar vermiştir.
Tüm üyelerimizi bu büyük kolaylığı değerlendirerek borç yükünden kurtulmaya bekliyoruz
Taksit yapılabilecek kartlar: Axess, Maximum, Bonus, Paraf, World
Detaylı bilgi ve borç durumunu öğrenmek için mesai saatlerinde Oda hizmet binamıza uğrayabilir veya 811 25 63 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Taksitlendirme için son başvuru 30 Mart 2018 Cuma.

taksit, aidat