Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odasından Tebrik Ziyareti

Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şerif Erul, Başkan Vekili Nihat Özçevik, Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Halil Şahin, Ekrem Arslan ve Mehmet Çelik Ticaret Odasına hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Erul ve Yönetim Kurulu, Ticaret Odası Yönetimini tebrik etti. Yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetimini; Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Teke tarafından misafir etti. Erbaş ziyaretleri ve tebrikleri için Oda Yönetimine teşekkür etti.

Ziyarette, Didim’in ekonomisi, Oda üyelerinin müşterek sorunları, finans kaynaklarına erişimi konularında bilgi alışverişinde bulunuldu. Kentin sorunlarının çözümü için İlçedeki tüm kurumlar ve sivil toplum kuruluşlarının birlikte hareket etmesinin önemi vurgulandı. Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş, ortak aklı inşa etmek gerektiği, bunu başarabilen, aynı duyguyu paylaşan kentlerin istediği istikamette ilerleme kaydettiğinin altını çizdi.