AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Akkuş’u Ziyaret Ettik

Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu yakın tarihte genel kurul ile yönetimleri tekrar belirlenen Siyasi Partilere tebrik ziyaretleri kapsamında AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Akkuş ve yönetim kurulunu ziyaret etti.
Ziyaretlerde ilçemiz adına birlikte yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
DİDİM HİKAYESİNİ ARIYOR:
Yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini ileten Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş, Oda tarafından başlatılan Didim Sektörel Gelişim Stratejileri Projesi kapsamında 27-28 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Çalıştay hakkında AK Parti ilçe yönetimini bilgilendirdi. Küresel iklim değişikliği ışığında sürdürülebilir çevre, turizm, kentleşme ve tarım sektörel etkileşiminin tartışılacağı Didim Sektörel Gelişim stratejileri çalıştayına davet etti.
Ziyarete Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ebubekir Apaydın ve Hikmet Atilla, Yönetim Kurulu Üyeleri Meral Bademcigil ve Burhan Teke katıldı.