Mutlu Kadın, Mutlu Aile, Mutlu Toplum Projesi Tanıtımı ve 8 Mart Etkinliği Odamızda Yapıldı

Didim Kaymakamlığı tarafından yürütülen, Odamızın da dahil olduğu kurum, kuruluş ve işletmelerin destek verdiği Mutlu Kadın, Mutlu Aile, Mutlu Toplum projesi tanıtımı ve 8 mart dünya kadınlar günü etkinliği Odamız Kültür Merkezinde yapıldı.
İlçe Kaymakamımız Can Kazım Kuruca ve eşi Eda Kuruca, Garnizon Komutanı Albay Ali Saçan ve eşi Başak Saçan, Belediye Başkan Vekili Zeynel Şener, Odamız Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri, kurum amirleri, STK ve siyasi parti temsilcileri, basın mensupları ve vatandaşların katılımlarıyla gerçekleşen programda Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Üyesi Sayın Dr. Gülfer Doğan Pekince “Kadına Şiddeti Önlemede Aile Faktörü” konulu seminer verdi.
Ailenin birlikteliğine ve mutluluğuna vurgu yapmak, kadının toplumda yeri ve değerinin artmasına katkı sunmak, psikolojik ve fiziksel zorbalığa yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla bir dizi etkinlik ve eğitim faaliyetlerini içeren Mutlu Kadın Mutlu Aile Mutlu Toplum Projesi tanıtımından sonra projeye destek sunan kurum ve işletme temsilcilerine Kaymakam Kuruca plaket takdim etti.
Meclis Başkanımız Eda Yücel İlhan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız İsmet Kartal’ın da katıldığı etkinlikte Odamız adına teşekkür plaketini Yönetim Kurulu Üyemiz Meral Bademcigil aldı.
Yönetim Kurulu Üyemiz Serhat Cengiz’e de işletmesi adına verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.
×