Yeniden Refah Partisi Didim Belediye Başkan Adayı Ali Keskin Odamızı Ziyaret Etti

Yeniden Refah Partisi Didim Belediye Başkan Adayı Ali Keskin, meclis üyesi adayları ve ilçe yöneticileri ile Odamızın misafiri oldu.
Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş, Seçimin yerel olmasına rağmen başkan adayı ve meclis üyelerinin belirlenmesinde yerel dinamiklere, STK’ların önerilerine bakılmadığı tespitinde bulundu. Erbaş, “Seçimi kazanacak başkan ve meclis üyelerinden Temel beklentimiz kent olarak iş birliğinin geliştirilmesidir. İletişim halinde olmalıyız, iş birliği yapmalıyız. Kollektif düşünceyi öne çıkaralım. Fikri olan siyasilerin, STK’ların, kişilerin düşüncelerinden istifade edilmeli. Planlama, ulaşım, altyapı, susuzluk gibi birçok alanda aşmamız gereken sorunlar var. Sürdürülebilir politikalar ortaya koymalıyız” dedi. Misafirlerine ziyaretleri için teşekkür ederek başarılar diledi.