Daha etkin bir iletişim için WhatsApp İletişim Hattını hizmete açtık.

Gelişen teknolojiye ayak uydurarak üyelerine daha aktif bir hizmet sağlayan Didim Ticaret Odası son olarak WhatsApp İletişim Hattı hizmetini başlattı. Üyeler bundan sonra taleplerini, önerilerini ve şikâyetlerini 0507 407 96 28 numaralı WhatsApp hattından iletebilecek

Çalışma ile ilgili bilgiler veren Didim Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş, “hizmet kalitemizi artırmaya yönelik gerçekleştirdiğimiz çalışmalar kapsamında üyelerimizle daha etkili bir iletişim kurabilmek amacıyla WhatsApp İletişim Hattımızı açtık. Bu sayede üyelerimiz, çözüm ve destek sağlayabileceğimizi düşündüğü konularda 0507 407 96 28 numaralı WhatsApp İletişim Hattımızdan taleplerini, önerilerini ve şikâyetlerini Odamıza aktarabilecekler. Gelen mesajlar mesai saatleri içerisinde değerlendirilecek, yanıtı üyelerimize aktarılacaktır. Hizmetimizin Odamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.