Didim Ticaret Odasından Korona Virüs Farkındalık Etkinliğine Destek

Didim Erzincanlılar Derneğinin girişimleri ile Altınkum Yalı Caddesi üzerinde geçtiğimiz cumartesi günü gerçekleşen Korona Virüs Farkındalık Etkinliğine Didim Belediyesi ve Didim Ticaret Odası destek sağladı. Didim Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Hikmet Atilla etkinliğe katılarak Oda tarafından temin edilen maskelerin vatandaşlara ücretsiz dağıtımını gerçekleştirdi. Etkinliğe Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Didim Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Deveci, Didim Erzincanlılar Derneği Başkanı Şevket Karakoç ve dernek üyeleri katıldı.

Başkan Yardımcısı Atilla, Erzincanlılar Derneğinin önemli bir etkinliğe önayak olduğunu, Oda olarak bu çalışmaya yardımcı olmaktan memnuniyet duyduklarını söyledi. Vatandaşların kendilerinin ve çevrelerinin sağlığı için korana virüs önlemlerine riayet etmesinin önemli olduğunun altını çizdi.