Gelecek Partisi Aydın ve Didim Yönetimleri Odamızı Ziyaret Etti

Gelecek Partisi Aydın İl Başkanı Hüsne Milli, Didim İlçe Başkanı Metin Karhan, İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri ile beraber Odamızı ziyaret etti. Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanımız Hilmi Erbaş, Başkan Yardımcımız Hikmet Atilla ve Yönetim Kurulu Üyemiz İsmet Kartal ev sahipliği yaptı.

Kendini ve yönetim kurulu üyelerini tanıtan İl Başkanı Hüsne Milli Sürekli sahada çalıştıklarını ve bu çalışmalarda vatandaşlardan aldıkları görüşleri Genel Merkeze ilettiklerini söyledi.

İl ve ilçe başkanları ve yöneticilerine ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Erbaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe ekonomisi ve turizmi hakkında bilgiler aktardı. Ekonomi hakkında karşılıklı değerlendirmeler yapıldı. Salgının sürecinin ekonomiye verdiği zararlar, devam eden ekonomik etkileri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.