Sayın Üyemiz, Daha önce ertelenmiş olan Kuaför ve Güzellik Salonlarının Pazar günleri kapalı olmasına dair Valilik Kararı 01.07.2024 tarihi itibariyle tekrar yürürlüğe girmiş olup ilk başlangıç günü 07.07.2024 (Bu Pazar) dır. Düğün, sünnet, nişan vb. özel günler için randevusu olan üyelerimizin söz konusu organizasyona dair davetiye ile birlikte çalışma saatlerini belirtecek bir dilekçeyle belgelendirerek Odamıza başvurmaları gerekmektedir.
Aksaklığa mahal verilmemesi adına bu haftaya mahsus davetiye ve dilekçenizin fotoğrafı ile firma unvan ve iletişim bilgilerinizi didimto@tobb.org.tr adresine gönderebilirsiniz.