MHP İl Başkanı Alıcık’tan Odamıza Ziyaret

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Didim’deki kamu kurumları ve meslek odaları ziyaretleri kapsamında Odamızın misafiri oldu.  MHP İl Başkan vekili Gürşat Kale, İlçe Başkanı Fikret Alkaya, il – ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleriyle gerçekleştirilen ziyarete Didim Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Kartal ev sahipliği yaptı.

Başkan Hilmi Erbaş Alıcık ve MHP Yöneticilerine ziyaretleri için teşekkür etti. Yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Oda hakkında bilgiler paylaştı. Geçtiğimiz aylarda Ankara’ya gerçekleştirdikleri ziyarette Milletvekilleri ile yaptıkları görüşmeler hakkında bilgi verdi. Başta Devlet Hastanesi olmak üzere İlçenin sorunlarını geniş bir mutabakatla çözmek için tüm taraflarla iletişim halinde olduklarını anlattı. Sorunlara ilişkin çözüm önerilerini paylaştı.

Alıcık, yaptığı değerlendirmede Genel Merkezin onayıyla göreve geldiklerini belirterek “Bizler ülkemize ve milletimize hizmet etmek için bu makamlardayız. Güzel bir ülkemiz var; Ülkemizi bir ağaç gövdesi gibi düşünürsek Türk’ü, Kürt’ü, Ailevisi, Sünni’si, Çerkez’i, Abhaza’sı hepsi bu ağacın bir dalı, bizler tek vücut olarak bir arada ülkemizin kalkınması için çalışacağız. Bundan sonra bizlerde Aydın’ın her karış toprağını ziyaret edip, halkımızla İç İçe olacağız” dedi. Daha önce belediye başkanı iken yaptığı çalışmalardan örnekler vererek yine her kesim ile iç içe olduklarını ve sorunların çözümü için çalışacaklarını söyledi. Sorunların tespiti ve çözüm önerileri için Meslek Odaları ile iletişim halinde olacaklarını belirtti.